Nieuws!

Klant in de kijker: CTW

Jeni Real Estate zet haar klanten graag in de kijker en belicht graag de business waarin zij werken. Deze keer was het Jonas Schellekens, operations manager van CTW, die ons hartelijk ontving voor een gesprek in hun gebouw op maat op Bedrijvenpark Everdongen te Turnhout. 

 

CTW Cleaning Systems was tot augustus 2013 gekend onder de naam DIBO Car- en Truckwash nv, maar is vandaag een volledig onafhankelijk familiebedrijf. Luc Schellekens staat aan het hoofd als zaakvoerder, ondersteund door zijn kinderen Jonas en Iben Schellekens. Vandaag bestaat het volledige team van CTW uit 12 medewerkers.   

 

Activiteiten CTW

Door voorheen onder de noemer DIBO te werken, kan CTW vandaag al meer dan 35 jaar ervaring op zijn palmares schrijven. Reeds al die jaren waren ze actief in de provincie Antwerpen. Zo startte ze op de Slachthuislaan, nadien op het rondpunt van Wommelgem, de Noordersingel en Sint-Jansveld. 

CTW Cleaning Systems is actief in de cleaning industrie, meer bepaald carwash, tankcleaning en wielwas. Met haar ruime doorgedreven expertise leidt CTW allerlei renovatie- en nieuwbouwprojecten in goede banen. Dat steeds van A tot Z. Startende vanaf aanvraag vergunningen, grondwerkzaamheden, inox constructies en technische installaties met toebehoren. 

Oplossingen worden aangeboden op maat van de eindklant gaande van particulieren tot industriële klanten. 

Voornamelijk is CTW actief in de Benelux, maar ook internationaal zijn ze werkzaam. “Na eerdere succesvolle tankcleaning projecten voor Katoennatie in Antwerpen (België) en Gelsenkirchen (Duitsland), heeft de vestiging van Katoen Natie te Rayong in Thailand besloten om uit te breiden met een nieuwe CTW tankcleaning installatie voor de reiniging van silowagens, dewelke wij mochten verzorgen” aldus Jonas Schellekens. 

 

Traject Everdongen

Na de buy-out van DIBO ging CTW als onafhankelijke partij op zoek naar een eigen locatie. “Verschillende locaties kwamen aan bod: Antwerpen, Wilrijk, Arendonk...” vertelt Jonas. In tussentijd werd CTW gecontacteerd en op de hoogte gebracht van Bedrijvenpark Everdongen in Turnhout, gesitueerd aan de oprit van de E34. 

“De locatie aan de Everdongenlaan sprak ons meteen aan,” vult Jonas verder aan, “enerzijds voor ons eigen woon-werkverkeer, alsook voor onze medewerkers was dit een goede uitvalsbasis door de nabijheid van de snelweg.” De ligging, in combinatie met de zichtlocatie was voor CTW een win. “Iets wat wel op ons verlanglijstje stond, was een vestiging op een heel zichtbare locatie. Niet zozeer voor onszelf en de passage, maar wel voor de waardevastheid van zo’n perceel. Moesten we ooit verhuizen, zijn we zeker van de waarde die behouden blijft.” 

 

Meerwaarde van een bedrijvenpark

“Het voordeel van op een bedrijvenpark gevestigd te zijn, is de synergie die er ontstaat tussen de verschillende eigenaars op het park. Zo doet Blicon (Varel Security) bij ons alles wat betreft beveiligingssystemen en komt Meeus bij ons poetsen. De gietvloer in onze bedrijfsunit is gelegd door Alterieur en de zonwering werd geplaatst door Raamcomfort.” vertelt Jonas, “Een deel van onze bedrijfsunit wordt vandaag onderverhuurd aan AAT Architecten. Ook dat brengt extra mogelijkheden en voordelen met zich mee aangezien wij hen ook kunnen inschakelen met betrekking tot onze beroepsactiviteit”. 

 

Samenwerking Jeni Real Estate

“Een punt dat door ons erg gewaardeerd kon worden is de goede opvolging doorheen het hele project” zegt Jonas. “De punctuele aanpak van Jeni en de goede communicatie naar ons, maar ook naar de onderaannemers toe, waren zeer positief. Er werd ingespeeld op de wensen, noden en behoeften van ons als klant. Kortom kan ik wel samenvatten dat de prima begeleiding en het advies van Jeni heeft mogen leiden tot dit mooie eindresultaat. Tot slot is er samen met Jeni gedacht aan het milieu en  de energiebesparingsmogelijkheden, ook niet onbelangrijk vandaag.”

 

Toekomstplannen

De bedrijfsunit van CTW kan in de toekomst nog extra kantoorruimte bieden. Er zijn reeds een aantal zaken voorzien moest daar in de toekomst nood aan zijn. “Het pand is op de groei gekocht, zoals ze zeggen” lacht Jonas. 

CTW kocht nog een laatste stuk braakliggende grond op Bedrijvenpark Everdongen aan. “Wat we daar precies mee gaan doen is nog onzeker,” vertelt Jonas. “Het zou kunnen dat we zelf uitbreiden en er een magazijn op plaatsen om de productie afdeling uit te breiden ofwel om extra stockage mogelijkheden te creëren. Andere opties spelen zich af rond verhuur.” 

Verdere toekomstplannen voor CTW zijn om vooral te blijven fungeren als één van de marktleiders in België en verder te internationaliseren.

 

Meer weten over CTW? Ga naar www.ctwcleaning.com en bekijk al hun producten en realisaties. 

Zelf op zoek naar een gebouw op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaande gegevens en wij bekijken graag de mogelijkheden met u. 

 

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?