Nieuws!

Welkom Laurent!

En toen was het core team van Jeni Real Estate compleet... 

 

Dat we onze groeifase tastbaar maken met het aantrekken van nieuwe expertise werd vorige maand duidelijk met de aanstelling van een nieuwe CFO van de groep Jeni Invest. Met trots kunnen we vandaag aankondigen dat de groep Jeni Invest sinds 1 september beroep doet op de expertise van Laurent Dragonetti om de groei van de vastgoedportefeuille mee te realiseren.

 

Laurent Dragonetti opereert vanuit een stevige basis door zijn studie ingenieur-architect en via bijkomende opleidingen Executive Master in Real Estate (UAMS) en Corporate Finance (Vlerick). Zijn loopbaan startte bij studiebureau Arcadis Belgium, later vervolgde hij zijn carrière als Finance & Investment director bij Forum Estates. De afgelopen 2 jaar was Laurent actief als managing director van een familiale holding en CFO van Borghof Invest (projectontwikkelaar).  

 

Laurent zal de leiding nemen binnen de tak van het verhuurd vastgoed binnen de groep. Dit in nauwe samenwerking met Kristof Van den Brande, alsook Geert Van Stappen en Stijn Wouters, van de groep Jeni Invest.

 

“Ik vind het belangrijk om te kunnen meebouwen aan een organisatie waarin visie, uitdaging en bedrijfscultuur centraal staan. Vanaf de eerste gesprekken voelde ik aan dat dit de basisingrediënten zijn waarmee Geert zijn bedrijf op smaak brengt. Ook met Kristof voelde ik direct de klik die nodig is voor een goede afkruiding.” aldus Laurent Dragonetti.

 

“Met Laurent trekken we een talent aan die ontwikkelings-, financiële en bouwkundige expertise bundelt, iets wat je zelden in die combinatie vindt. Tijdens onze gesprekken kwam ook naar boven dat Laurent zijn kantoor gevestigd was op ons allereerste ontwikkelde bedrijvenpark. Dat gaf meteen een extra connectie." aldus Geert. 

 

Op een fijne samenwerking! 

#ruimteomteondernemen #ruimteomteleven

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?