Investeren in vastgoed, een goede keuze

Uw geld beleggen in een zekere investering? Dan is vastgoed de perfecte keuze voor u. Zo gaat u voor een belegging die u wat opbrengt, zeker nu de beurzen onvoorspelbaar zijn en spaarboekjes helemaal niets meer opbrengen.

Zekerheid en zorgeloosheid

Wij kennen de vastgoedmarkt als geen ander en die expertise leidde al tot tal van succesvolle projecten, zowel residentieel als commercieel. Of het nu gaat om woningen of bedrijventerreinen, bij Jeni Real Estate (her)ontwikkelen we gronden tot succesvolle en duurzame locaties voor bedrijven en particulieren.

In een transparant proces nemen wij de volledige verantwoordelijkheid om de realisatie van uw project tot een goed einde te brengen.

 

Betrouwbare vastgoedpartner

 

Bij Jeni Real Estate excelleren we dan dankzij ons vakmanschap en de vastberadenheid die we aan de dag leggen voor elk project. Wij zijn een solide bedrijf dat kan terugvallen op een ruime financiële slagkracht en een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van vastgoedprojecten en dat in zowat elke bouwdiscipline. 

Onze visie is om steeds verder te evolueren en onze gebouwen klaar te stomen voor een duurzame toekomst. We groeien mee met de mensen die ons het vertrouwen geven om hen de ruimte te bieden waarin zij kunnen groeien, ondernemen en evolueren.

Complete coördinatie van het bouwproces

Wij zijn een betrouwbare partner die een hoog ambitieniveau combineert met een kritische en realistische aanpak. Als onafhankelijke partij nemen wij de volledige coördinatie van het bouwproces in handen, van ontwerp tot finale oplevering. 

Gedurende het hele project onderhouden alle contact met de architect, overheid, bouwheer en aannemer. Op die manier zorgen we ervoor dat elk project tot in de details afgewerkt wordt. Zo kan u zorgeloos genieten van uw investering.

Hebt u zelf een stuk grond waar u een nieuwbouwproject op wil starten?

Ontdek hier onze realisaties

Tal van projecten werden inmiddels succesvol opgeleverd door ons. Laat u inspireren door de mogelijkheden.