Realisaties

Vosselaar - Dr. Boon

Bolk 11,2350 Vosselaar

Appartementen
Opgeleverd
op aanvraag

In samenwerking met Domestic Woonprojecten realiseerde Jeni Real Estate het project " Parkresidentie Dr. Boon " op een schitterende toplocatie in het hartje van Vosselaar.

De kern van Vosselaar staat gekend voor zijn marktplein "De Cingel" met zijn leuke restaurants, cafe's en cultureel centrum alsook de Onze Lieve Vrouwe Kerk die dateert uit de twaalfde eeuw. Tevens ligt het gemeentehuis en het natuurgebied " De Konijnenberg" op een boogscheut van de project locatie.

De perfecte combinatie van deze centrumlocatie met het vele groen van de directe omgeving, de mooie zichten op de parktuin en over het plein met oude bomen, maken van dit woonproject een unieke en slimme investering.

Parkresidentie Dr. Boon bestaat uit 2 vrijstaande gebouwen die in een aangelegde parktuin van ca 6.500m² worden ingepland.

Er is gekozen voor de typische landelijke en tijdloze architectuur om het geheel mooi in te passen in de dorpskern.

Het project omvat 58 woongelegenheden voorzien in het project waarvan 35 in Gebouw A langs de Bolk en 23 appartementen in Gebouw B gepositioneerd in het midden van het park. Er is een ondergrondse parkeergarage en fietsenparkings voorzien.

icon
Vosselaar - Dr. Boon

Bolk 11
2350 Vosselaar
België

icon
Openbaar vervoer
icon
Winkels
icon
Station
icon
Stad
icon
Restaurant
icon
KMO-zone, industriële ligging

Wenst u meer info over dit project?

Privacy policy
Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.

“Ontzorgd worden is een enorme meerwaarde.” Bedrijfsunit op maat voor KTN Belgium in Wijnegem