Nieuws!

De rol van interieurarchitecte Tamara in de ontwikkeling van het industriële bedrijfspand voor Dirty Workz in Beerse

In de wereld van industrieel vastgoed speelt interieurarchitectuur een belangrijke rol bij het vormgeven van een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en motiverend werkt voor de mensen die er dagelijks tijd zullen doorbrengen. Dit is precies de uitdaging waar interieurarchitecte Tamara voor staat bij de ontwikkeling van het nieuwe bedrijfspand voor Dirty Workz in Beerse. 

 

Van visie naar uitvoering

Tamara's benadering van het project voor Dirty Workz is een perfect voorbeeld van hoe een interieurarchitecte een fundamentele rol speelt in het vertalen van een bedrijfsvisie naar een fysieke omgeving. Door nauw samen te werken met de oprichters van Dirty Workz, heeft Tamara goed begrepen wat de noden van het bedrijf zijn, en hoe ze deze moet vertalen in het bedrijfspand.

 

Functionaliteit hand in hand met esthetiek

Een van de grootste uitdagingen bij de inrichting van een industrieel bedrijfspand is het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek. Tamara's expertise ligt in haar vermogen om praktische werkruimtes te ontwerpen die ook de creatieve en dynamische geest van Dirty Workz belichamen. Haar ontwerpen zijn niet alleen gericht op het optimaliseren van de werkprocessen binnen het pand, maar ook op het creëren van een omgeving die de werknemers stimuleert en inspireert en steeds de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Zo wordt de merchandising ruimte met messing bar en gebrand hout dé eyecatcher van het pand. Door de strategisch geplaatste verlichting kunnen er verschillene sferen in de ruimte gecreërd worden afhankelijk van de gelegenheid. 

image

Het creatieve lab van Dirty Workz wordt ontworpen met een sterke focus op akoestische optimalisatie. De ruimte wordt ontworpen met materialen en structuren die geluid absorberen om een optimale akoestische omgeving te creëren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van dubbele glazen wanden, akoestische panelen en een gordijn wordt ook toegevoegd als onderdeel van de akoestische optimalisatie. 

 

Duurzaamheid en innovatie

In lijn met de hedendaagse nadruk op duurzaamheid, integreert Tamara milieuvriendelijke materialen en technologieën in haar ontwerpen. Dit toont aan dat industriële bedrijfspanden zowel innovatief als duurzaam kunnen zijn, naast stijlvol en functioneel. Haar werk bij Dirty Workz in Beerse zal een mooie referentie zijn van hoe groene initiatieven naadloos kunnen worden geïntegreerd in het ontwerp van een bedrijfspand.

 

De oplevering van het pand is voorzien in mei. We tonen u dan graag het eindresultaat. 

 

Zelf op zoek naar een sleutel-op-de-deur gebouw op maat? Aarzel niet om ons te contacteren over de mogelijkheden en locaties. 

image

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?