Nieuws!

Gebouw op maat voor Wireline in Heist-op-den-Berg

HEIST-OP-DEN-BERGWireline is gespecialiseerd in professionele databekabeling en in de installatie van telecomapparatuur voor bedrijven. Wireline voorziet ook in het onderhoud hiervan en biedt 24/7 hulp bij mogelijke problemen. Het bedrijf ruilt haar huidige locatie in voor een gloednieuw gebouw op maat op Bedrijvenpark Bergebeek in Heist-op-den-Berg. De vergunning werd in juni ingediend en de oplevering staat gepland voor september 2024. 

Wireline zaakvoerder Bart Corvers: “Een optimaal functionerend netwerk en een goede telecom-infrastructuur zijn uiterst belangrijk voor de continuïteit en de groei van een bedrijf. Onze klanten zoals Nokia, Ericsson, Elia, enzovoort hierbij op alle mogelijke manieren ondersteunen en ontzorgen is dan ook een prioriteit voor ons. Dit doen we nauwkeurig, klantgericht en op een duurzame manier.”
 

Duidelijke upgrade

“Ons huidig bedrijfspand huren we in Heist-op-den-Berg. We voelden daarbij al langer de nood naar iets groter en duurzamer. We waren dan ook verheugd om een nieuw bedrijfsterrein op wandelafstand te vinden. Wij zullen op Bedrijvenpark Bergebeek samen met Jeni Real Estate en mortelmans van tricht architecten een eigen gebouw op maat realiseren op een grondoppervlakte van 1224 m2. Ons magazijn wordt dubbel zo hoog, waardoor we veel meer stapelplaats hebben en waardoor we er later nog een extra vloer in kunnen steken. Laden en lossen zal een pak vlotter verlopen omdat wij in ons nieuw gebouw langs twee grote poorten binnen kunnen. De ruime opslag en goede beveiligingsmaatregelen voor al het materiaal zijn ook een absolute meerwaarde.”

“Ons gebouw op maat zal dus bestaan uit een groot en hoog magazijn, kantoren, een atelier, vergaderzalen, kleedkamers, een aparte voorraadruimte, sanitair, een keuken en een ontspanningslokaal. Er is voldoende plaats voorzien voor bedrijfsvoertuigen en laden en lossen. Ideaal wanneer onze techniekers voor meetings op kantoor verwacht worden, voor events of voor vergaderingen waaraan externen deelnemen. Op de nieuwe locatie komt ook een ruim docking station zodat trucks met grote opleggers daar gemakkelijk kunnen leveren. Onze huidige locatie is niet echt voorzien voor grote trucks en parking moeten we vaak op straat zoeken. Ons kantoor is heel klein en de keuken doet tegelijk dienst als sociale ruimte én als vergaderzaal. Ons gebouw op maat wordt dan ook een serieuze upgrade!”
 

Milieubewust

“Wij gaan zeer milieubewust om met de ecologische voetafdruk van Wireline. Ons internationaal ISO 14000 certificaat toont dat aan. Het is fijn dat Jeni Real Estate hier ook actief over meedenkt. Zo komt er een bufferbekken op Bedrijvenpark Bergebeek en gaan we met extra hemelwaterputten werken om regenwater op te vangen. Dit zullen we onder andere gebruiken om de wc’s mee door te spoelen. We gaan bij Wireline ook met zonnepanelen werken en niet meer met fossiele brandstoffen. Wij groeien, gaan voor kwaliteit en kiezen bewust voor duurzaamheid in alles wat we doen. Dit doen we voor onze klanten én ook voor onszelf. Wij kijken er naar uit om vanuit onze nieuwe locatie verder te groeien en te ondernemen.”

Net zoals Wireline op zoek naar bedrijfsruimte op maat van uw organisatie? In Heist-op-den-Berg op Bedrijvenpark Bergebeek zijn nog gronden vrij voor uw bedrijfsgebouw op maat. Bekijk alvast de beschikbare mogelijkheden via www.jeni.be en aarzel niet om contact op te nemen via 014 60 92 32.

https://jeni.be/ondernemen/heist-op-den-berg-bedrijvenpark-bergebeek

 

Wireline
www.wireline.eu
015 65 87 62
info@wireline.eu

Tekst: Veerle Symoens

image

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?