Nieuws!

Maatwerkbedrijf AMAB bouwt nieuwe site in Beersel

17/04/2023
Vandaag vond het persmoment van AMAB plaats in Beersel waarop officieel de eerste kolom van hun gebouw geplaatst werd door minister Jo Brouns, Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw. AMAB investeert in een gebouw op maat op Bedrijvenpark Neerdorp om een duurzame toekomst te bieden aan hun medewerkers en business partners.

Deze nieuwe bedrijvenzone in Beersel moet nieuwe drive en werkgelegenheid creëren. We zijn fier dat AMAB, een bedrijf met belangrijke maatschappelijke functie, als motor van het bedrijventerrein kan fungeren en Bedrijvenpark Neerdorp op die manier een bedrijventerrein met toegevoegde waarde wordt, “een inclusief bedrijventerrein” om de mooie woorden van burgemeester Jo Vander Meylen te herhalen.

We twijfelen er niet aan dat net zoals op onze andere bedrijvenparken ook hier een mooie synergie zal ontstaan tussen AMAB en de andere collega- en buurbedrijven die ook reeds hun weg naar dit bedrijvenpark vonden.

Eind 2024 nemen de enthousiaste werknemers van AMAB hun intrek en zal er een nieuwe wind door het bedrijvenpark en Beersel waaien.

Op het beeld van links naar rechts:

Burgemeester Jo Vander Meylen, algemeen directeur projectontwikkeling Jeni Real Estate Kristof Van den Brande, Maatwerker AMAB Maxime Mathieu, minister Jo Brouns, voorzitter raad van bestuur AMAB Marc Dedobbeleer, algemeen directeur AMAB Peter Vandenheulen

 

image
image

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?