Nieuws!

Jeni Real Estate ontwikkelt gebouw op maat voor Bierhandel Van Roy in Malle

Bierhandel Van Roy is een familiebedrijf waar de derde generatie hoofdverdeler is van trappistenbier Westmalle. Daarnaast distribueren ze ook trappistenbieren Zundert, Rochefort, Orval, Chimay, Achel en La Trappe en de non-alcoholische dranken Tönissteiner en Gerolsteiner. 

Het bedrijf gaat voor een nieuw gebouw op maat met een totale grondoppervlakte van zo’n 1000 m2 op Bedrijvenpark Steenoven in Malle. De werken zullen begin 2025 van start gaan. 

Geert Van Roy en Nele Talpe van Bierhandel Van Roy: “Onze huidige locatie in Lille is veel te krap geworden. In het magazijn moeten we soms eerst paletten met de heftruck verzetten om aan de volgende te kunnen. Niet ideaal om zo nog veel langer te blijven werken. Wij hebben bovendien nog heel wat ambitie en daarom gingen we op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte.”

Nieuwe mogelijkheden

“We wonen dicht bij Malle en aan Bedrijvenpark Steenoven zagen we een bord van makelaar Ceusters. Fase 1 en fase 2 van het bouwproject zijn prachtig maar bleken al uitverkocht. De aangeboden ruimtes waren enkel voor verhuur maar Ceusters beloofde om ons op de hoogte te houden, mochten er zich nieuwe opportuniteiten voordoen. Enkele weken later kregen we bericht dat er een nieuwe bedrijfssite aan de overkant van de straat ontwikkeld zou worden. We zijn toen meteen met Jeni en Ceusters aan tafel gaan zitten. Die besprekingen verliepen zeer vlot en we hadden er een goed gevoel bij. We vinden het fijn dat Jeni zo’n mooie referenties kan voorleggen en dat het een ontwikkelaar met roots in de Kempen is. Een groot bureau uit pakweg Brussel zou voor ons bijvoorbeeld te afstandelijk aanvoelen. De persoonlijke aanpak van Jeni geeft vertrouwen en dat vinden we belangrijk. Alles verliep tot hiertoe al zeer correct.” 

 

Persoonlijke en professionele troeven

“Wij kijken enorm uit naar onze verhuis naar Bedrijvenpark Steenoven want die heeft meerdere troeven. Ten eerste is het ideaal omdat wij hoofdverdeler zijn van het bier van de Abdij van Westmalle. Dan kan je niet veel beter en dichter zitten qua locatie. (lacht)We gaan in Malle voor een modern gebouw op maat van zo’n 1000 mmet veel meer magazijnruimte dan op onze huidige locatie in Lille. Zo kunnen we beter manoeuvreren met de heftruck en veel meer paletten stockeren en laten leveren. Het gebouw is ideaal om onze ambities te ondersteunen met het oog op groei qua distributie en export. Zo zullen we in totaal 180 m2 kantoren hebben en maar liefst 938 m2 magazijnruimte. In ons huidige kantoor in Lille schijnt de zon nooit binnen tijdens de werkuren. Wat een verademing zal het zijn op Bedrijvenpark Steenoven dankzij grote raampartijen waardoor het daglicht overvloedig binnen kan vallen. Bedrijvenpark Steenoven is vlot bereikbaar en gemakkelijk toegankelijk voor klanten en leveranciers terwijl het toch helemaal omgeven is door groene velden. Het is er prachtig. We zijn er zeker van dat werken op dit bedrijvenpark zowel op professioneel als persoonlijk vlak voor een heel fijne balans en nieuwe dynamiek zal zorgen. Wij kijken nu al uit naar onze verhuis.” 

 

Net zoals Bierhandel Van Roy op zoek naar bedrijfsruimte op maat van uw organisatie? In Malle hebben wij op Bedrijvenpark Steenoven nog beschikbaarheden. Bekijk alvast de beschikbare gebouwen en mogelijkheden via www.jeni.be en aarzel niet om ons te contacteren via 014 60 92 32. 

 

Bedrijvenpark Steenoven

https://jeni.be/ondernemen/malle-fase-3

 

Bierhandel Van Roy

www.bierhandelvanroy.be

+32 14 43 85 75

info@bierhandelvanroy.be

Tekst: Veerle Symoens

 

image

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?