Nieuws!

Nieuwe expertise: welkom Stijn

Jeni Real Estate staat middenin een forse groeifase. Een uitbreiding van het team moet deze groei ondersteunen, betoogt CEO Geert Van Stappen. Jeni Real Estate beoogt niet alleen expansie in de traditionele semi-industriële activiteit van het bedrijf, maar ook in het residentiële segment. Geert Van Stappen wil de handen vrijhouden voor de groeistrategie van zijn vastgoedbedrijf en zijn groep Jeni Invest en heeft daarom recent nieuwe expertise aangetrokken in zijn team.

Geert Van Stappen licht toe dat er een heel aantal belangrijke semi-industriële en residentiële ontwikkelingen op de planning staan. Voornamelijk situeerden deze zich in de provincie Antwerpen, vandaag liggen er projecten op tafel die zich situeren over heel Vlaanderen en Wallonië.

Om deze ambitieuze plannen te realiseren zijn wij blij dat we ons team hebben kunnen uitbreiden met ervaren mensen.

Jeni Real Estate telt vandaag een team van 13 gedreven experten die het bedrijf dagdagelijks ondersteunt in haar ambiteuze plannen. Na de aanwerving van 3 nieuwe collega’s afgelopen jaar (Raf Van De Locht, projectleider; Kristof Hendricx, ontwerp en ontwikkeling; Niels Van Stappen, business support) kunnen we meedelen dat het eerste nieuwe teamlid van 2021 een feit is.  

Met veel trots kondigt Jeni aan dat Stijn Wouters recent aan boord kwam als CFO van de groep Jeni Invest.

Stijn Wouters startte zijn carrière bij Deloitte waar hij als business consultant familiebedrijven en KMO’s (voornamelijk actief in de bouwsector en projectontwikkeling) ondersteunde op vlak van management rapportering en interne processen. De voorbije 3 jaar kreeg de Stijn de kans om zijn ervaring als finance & operations manager uit te bouwen bij Creative Cooling Group, een deelname van Heylen Group.  

Stijn Wouters zal de leiding van de finance afdeling van de groep en van de vastgoedtak binnen de groep op zich nemen. Samen met de CEO en algemeen directeur Projectontwikkeling, Kristof Van den Brande, zal hij de groep naar een volgend én hoger niveau tillen. 

“Vanuit mijn verleden bij Deloitte was ik reeds enkele jaren geleden in contact gekomen met Jeni Real Estate en Geert van Stappen. Dat onze paden opnieuw kruisen kan haast geen toeval zijn. Ik kijk er naar uit om mij vol overgave op deze nieuwe uitnodiging te storten.“ aldus Stijn Wouters.  

“Wij kijken uit naar de komst van Stijn en zijn er van overtuigd dat we samen onze activiteiten verder kunnen doen groeien.“ zegt Geert van Stappen. Met het huidige team kijken wij uit naar de realisatie van heel wat mooie vastgoedprojecten. 

Jeni Invest nv is een familiale holding actief in diverse sectoren via eigen bedrijven in vastgoed en projectontwikkeling met als brand Jeni Real Estate en via deelnames in o.a. Buildmat, Deschacht, Go4jobs, Meet Roger, WKeukens en Adelante House Espana. 

Jeni Real Estate ontwikkelt en herontwikkelt op een duurzame wijze bedrijfsmatig en residentieel vastgoed. Dankzij onze meerwaarde gedreven expertise en persoonlijke aanpak creëren en realiseren we op maat van onze klanten ruimte om te ondernemen en ruimte om te leven.

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?