Nieuws!

Jeni Real Estate ontwikkelt gebouw op maat voor All Seasons Veranda’s in Malle

Al meer dan dertig jaar creëert All Seasons Veranda’s elegante woonuitbreidingen en veranda’s in zeer diverse stijlen: van stijlvol landelijk, tot moderne eenvoud en knappe realisaties in steellook. De meeste projecten zijn particulier maar ook restaurants, meubelzaken én het hotel van Plopsaland deden een beroep op hen.

Momenteel opereert het bedrijf vanuit drie verschillende locaties. Op Bedrijvenpark Steenhoven in Malle zal alles samenkomen in een gloednieuw gebouw op maat van 3.398 m². Dat bestaat uit 2.964 m² werkruimte, twee kantoorverdiepingen van telkens 164m² en een showroomruimte van zo’n 100 m2

 

Zaakvoerder Christ De Groot: “Al meer dan vier jaar was ik op zoek naar een geschikte nieuwe locatie voor ons bedrijf. Het was mijn droom om onze showroom, kantoren en werkplaats op één locatie onder te brengen in plaats van op drie verschillende. Maar die zoektocht liep niet zo vlot. Initieel zochten we een grond om zelf op te bouwen. We zochten via makelaars, faillissementen en advocaten maar het was nooit wat we echt voor ogen hadden. Te klein, te ver, te slecht bereikbaar, enzovoort. Uiteindelijk kwamen we bij Jeni terecht via makelaar March.”

 

Veel ruimte en vlot bereikbaar 

“Werken met een projectontwikkelaar kost altijd meer dan je eigen grond kopen en zelf bouwen maar je wordt wel enorm ontzorgd en ontlast gedurende het hele bouwproces. Dat is ook een enorme meerwaarde. Wij kozen voor een gebouw op maat met bijna 3000 m2 werkruimte, twee verdiepingen van telkens 164 maan kantoren en een showroomruimte vooraan van zo’n 100 m2, waar twee veranda’s komen.

Veel van onze medewerkers komen uit de buurt dus het was een must om hier in de regio te blijven. Bedrijvenpark Steenhoven in Malle is zeer goed gelegen. Het is vlot bereikbaar, ook voor grote vrachtwagens en klanten en medewerkers kunnen altijd voor de deur parkeren. We hebben nu al veel werkruimte maar stel dat we in de toekomst zouden beslissen om bijvoorbeeld ook met CNC gestuurde machines te werken die zeer veel plaats innemen, dan kunnen we op een bedrijvenpark units bijkopen of -huren. Dat is zeker een troef.”

 

(Ver)bouwen in vertrouwen

“Ervaring, vakmanschap en creativiteit liggen aan de basis van onze ontwerpen. Alles wordt perfect afgewerkt en onze klanten kunnen steeds met al hun vragen bij ons terecht. Elke veranda of woonuitbreiding is een persoonlijke realisatie op maat. We hebben er zeker al duizend gezet en geen twee zijn dezelfde. Kortom, exclusiviteit en kwaliteit staan steeds voorop. ‘(Ver)bouwen in vertrouwen’ is onze slogan. Bij Jeni voelen we deze waarden ook bij het realiseren van ons gebouw op maat. Daardoor hebben we veel vertrouwen in hen. Er worden nu al duidelijke afspraken gemaakt omtrent de voorbereidingen en timing. We kijken uit naar onze verdere samenwerking en de realisatie van ons gebouw op maat.”

Net zoals All Seasons Veranda’s op zoek naar bedrijfsruimte op maat van uw organisatie? In Malle hebben wij op Bedrijvenpark Steenoven nog twee bedrijfsgebouwen te koop. Bekijk alvast de beschikbare gebouwen en mogelijkheden via www.jeni.be en aarzel niet om ons te contacteren via 014 60 92 32. 

 

Bedrijvenpark Steenoven

https://jeni.be/ondernemen/malle-bedrijvenpark-steenoven-fase-2

https://jeni.be/ondernemen/malle-fase-3

 

 

All Seasons Veranda’s

www.allseasonsverandas.be

+32(0)3 484 66 38
 info@allseasonsverandas.be

Tekst: Veerle Symoens

image

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?