Nieuws!

Jeni Real Estate ontwikkelt gebouw op maat voor 4Best in Beerse

BEERSE - 4Best is een Kempens bedrijf gespecialiseerd in asbestverwijdering, afbraakwerken, grondverzet en omgevingswerken. Ze ruilen hun huidige locatie in voor een gebouw op maat met buitenopslag. Het gaat om een totaaloppervlakte van zo’n 4500m2 op bedrijvenpark Beerseheide. Deze zomer nemen ze hun intrek in het gloednieuwe gebouw. 

 

Ideale uitvalsbasis 

"We zijn ongelooflijk tevreden met onze aankoop en zien dit gebouw op maat met buitenopslagterrein als een mooie investering in de toekomst en groei van ons bedrijf", vertelt Niels Laenen, zaakvoerder van 4Best.

"Op dit moment huren we een hal in Vlimmeren maar die is te klein en minder vlot bereikbaar. Het nieuwe bedrijvenpark in Beerse is met zijn centrale ligging in de Kempen voor ons de ideale uitvalsbasis. 4Best is heel actief in de regio, bijna al onze medewerkers wonen in de buurt en bovendien ligt het bedrijvenpark Beerseheide vlakbij de op- en afritten. Dus ook klanten die van elders komen, vinden vlot hun weg hiernaartoe. 

 

Kantoorruimtes en buitenopslag 

"Midden 2022 kochten we een stuk grond van zo'n 1000m2 met daarop een gebouw op maat dat uit zo'n 220m2 kantoren en 400m2 magazijn zal bestaan. Een beetje atypisch beslisten we onze opslagruimte vooraan te plaatsen en onze kantoren achteraan. De reden? Dit industrieterrein is aan de achterzijde omgeven door bomen. Zo kunnen we volop genieten van het uitzicht op groen, een enorme troef vind ik persoonlijk.

 

"We wisten al snel dat we goud in handen hadden met deze locatie. Daarom beslisten we een half jaar na onze aankoop om nog zo'n 3500m2 grond bij te kopen. Deze zal dienen voor buitenopslag die we kunnen gebruiken om containers in eigen beheer te plaatsen, parking voor camionettes, graafmachines, vrachtwagens, enzovoort.  Wij zijn een bedrijf in volle groei en zijn verheugd om ons verder te blijven ontwikkelen. Dat kunnen we nu doen vanuit deze stijlvolle en interessante locatie." 

 

Net zoals 4Best op zoek naar bedrijfsruimte op maat van uw organisatie? In Beerse hebben wij nog 3 gebouwen beschikbaar aan de voorzijde van Bedrijvenpark Beerseheide. 

Bekijk hier alvast de beschikbare gebouwen en aarzel niet om ons te contacteren via 014 60 92 32.

 

https://www.jeni.be/ondernemen/beerse-bedrijvenpark-beerseheide-0 
 

image
image

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?