Nieuws!

Jeni Real Estate ontwikkelt gebouw op maat voor Marvle Medical in Schoten

Marvle Medical is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van innovatieve medische toepassingen. De focus ligt op gecontroleerde koeling binnen orthopedische behandelingen. Marvle Medical verhuist van de huidige locatie naar een gebouw op maat in Schoten waar onderzoek, productie en alle kantooractiviteiten op één plaats kunnen doorgaan. In totaal wordt het 1000 m² magazijn met een mezzanine van 254m² en 727m² kantoren verdeeld over 3 bouwlagenDe sleutel-op-de-deur-oplevering is voorzien voor december 2024, op bedrijvenpark De Zwaan.

"Jeni Real Estate begrijpt de ondernemersmindset. Hierdoor zorgen ze niet alleen voor een knap gebouw op maat maar reiken ze ook vele andere oplossingen op maat aan.” -  Thierry Vandekerckhove – CEO Marvle Medical

Alles op één locatie

CEO Thierry Vandekerckhove: “Marvle Medical is de laatste jaren ontzettend gegroeid. In ons huidige hoofdkwartier in Sint-Job-in-'t-Goor is er te weinig plaats voor al onze kantooractiviteiten. We waren al even op zoek naar een nieuwe locatie maar vonden nooit iets dat helemaal aan onze wensen voldeed. Toen we met Jeni Real Estate aan tafel zaten, vielen alle puzzelstukjes plots in elkaar. Wij gaan voor een gebouw op maat. Hierin kunnen we zelf bepalen hoeveel ruimte we voor onderzoek, productie en kantoren voorzien en hoe we alles willen vormgeven en inrichten.”

 

Ondernemersmindset

“Een extra troef is dat Jeni Real Estate de ondernemersmindset zeer goed begrijpt en ook zo met ons meedenkt. In 2024 lanceren we een nieuw product waardoor het voor ons de komende jaren veel interessanter is om meer daarin te investeren en eigenlijk niet vlak voor een grote aankoop te staan. Jeni begreep dit en naar aanleiding hiervan boden zij ons de mogelijkheid om het gebouw op maat te huren. Wij zijn zeer verheugd want voor de groei van ons bedrijf is dit de mooiste oplossing. Wij hebben een overeenkomst van 12 jaar en kijken ernaar uit om onze intrek in Bedrijvenpark De Zwaan te nemen.”

 

Bedrijvenparken met uitstraling

“Een andere grote meerwaarde die de doorslag gaf, is de uitstraling van de bedrijvenparken van Jeni. Wij werken in de medische wereld waar de standaarden bijzonder hoog liggen qua orde en netheid. De bedrijvenparken van Jeni Real Estate zien er zeer verzorgd uit en zijn het ook. Ons productieatelier achter een aftandse garagepoort onderbrengen is absoluut geen optie. Wij krijgen bezoek van investeerders en partners uit Amerika. Daar liggen de standaarden in de medische wereld nog hoger. Daarom willen wij als relatief kleine speler met grote ambities, een gebouw op maat met uitstraling. En dat vonden we bij Jeni Real Estate. Bovendien gaat Jeni voor ons de inrichting voorzien, zodat wij ons op onze core business kunnen blijven concentreren. Alles verloopt vlot en constructief. We hebben echt het gevoel dat we een heel mooie afspraak maakten; zowel qua oppervlakte, uitstraling, budget en samenwerking.” 

 

Net zoals Marvle Medical op zoek naar bedrijfsruimte op maat van uw organisatie? In Schoten hebben wij nog ruimte voor gebouwen op maat beschikbaar. Bekijk alvast de beschikbare gebouwen via www.jeni.be en aarzel niet om ons te contacteren via 014 60 92 32. 

 

https://www.marvlemedical.com

https://www.ctreatment.com

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?